محمد علی کاوسی در گفت و گو با مهر با اشاره به شرایط جغرافیایی خراسان جنوبی بیان کرد: خراسان جنوبی چهارمین استان پهناور و آسیب پذیر در کشور بوده که ۲۰ نوع مخاطره در آن به وقوع میپیوندد.
وی با اشاره به وضعیت جادههای خراسان جنوبی اظهار کرد: طولانی و کویری بودن جادههای این استان باعث بروز حوادث ناگواری میشود و متأسفانه تلفات جادهای بالایی داریم.
کاوسی با بیان اینکه با توجه به شرایط خراسان جنوبی، آمادگی هر چه بیشتر نیروهای امدادی برای رسیدگی به حوادث احتمالی از حساسیت بالایی برخوردار است، افزود: در راستای ارتقا سرعت عملکرد نیروها در خدمت رسانی در حوادث احتمالی، دورههای توان افزایی به صورت مستمر برگزار میشود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه هر شهروند هم میتواند با رعایت برخی بایدها و نبایدها، در کاهش خطرات احتمالی ناشی از حادث نقش آفرینی کند، گفت: در این راستا دورههای آموزشی رایگان امداد و نجات برای مردم برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دو هزار و ۳۰۰ نفر امداد گر تخصصی و سازمان دهی در استان فعالیت میکنند، گفت: همچنین ۲۴ پایگاه امداد نجات در استان فعال هستند.
کاوسی با بیان اینکه با توجه به دوطرفه بودن بسیاری از جادههای استان، نیازمند احداث حداقل ۱۲ پایگاه امدادی هستیم، گفت: در حال حاضر ۹ پایگاه در دست احداث داریم که امید است بتوانیم در کمترین زمان به بهره برداری برسانیم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای ارتقا تجهیزات ایمنی امداد و نجات بیان کرد: ۲۴ ساعته شدن تیمهای جست و جو، تعویض بالگرد قدیمی امداد رسان و افزایش نیروهای پایگاههای جادهای از اقدامات انجام شده است.
نظر شما